Grote brand na mogelijke ontploffing Bierens de Haanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een winkelpand aan de Bierens de Haanweg in Rotterdam heeft woensdagavond een ontploffing plaatsgevonden. Direct na de ontploffing brak er een grote brand uit, deze ging gepaard met veel rookontwikkeling.

De politie riep omwonenden middels de luidspreker op de auto’s toe om ramen en deuren te sluiten als zij last hebben van de rook. De brandweer had ondertussen opgeschaald naar grote brand, maar had het vuur snel onder controle.

- Advertisement -

Een naastgelegen café is ontruimd. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. Wat er precies aan de ontploffing vooraf is gegaan is nog niet bekend.

Foto’s: Martijn de Bruijn


Foto’s: Jerry Lussenburg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd