Politie houdt drie personen aan na overval met gewonde Sinclair Lewisplaats Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft twee verdachten aangehouden na een woningoverval op de Sinclair Lewisplaats. Een derde man, die de aanhouding probeerde te verhinderen, werd aangehouden wegens belemmering.

Woensdagmorgen rond 09.30 uur vond een overval plaats op een woning aan de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam. De bewoner, een 60-jarige man, raakte hierbij licht gewond.

- Advertisement -

Naar aanleiding van verklaringen hield de politie twee verdachten, een 23-jarige vrouw en een 36-jarige man uit Rotterdam, aan op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Een 62-jarige man die de aanhouding wilde verhinderen werd aangehouden wegens belemmering. Wat zich precies bij de overval heeft afgespeeld, wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd