Brandweer assisteert Team Parate eenheid na inval woning Asterstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het Team Parate eenheid is in de nacht van vrijdag op zaterdag een pand aan de Asterstraat binnengevallen. Er was informatie dat er in het pand mogelijk drugs en wapens aanwezig waren. Hierop werd de woning binnengevallen. Direct daarop vluchten er drie mannen een dak van een schuur op.

Een rolluik moest worden geforceerd om toegang te krijgen tot de binnenruimte en een naar het dak op een garage. Daar werden de drie mannen alsnog ingerekend door de politie.

- Advertisement -

De politie riep de hulp van de brandweer in om ze naar beneden te brengen. . Nadat de verdachten weer op de begane grond waren aangekomen, werd één van hen op vrije voeten gesteld. Hoe het met de anderen is afgelopen is nog niet bekend. In de woning werden geen wapens aangetroffen, wel wat drugs.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd