Man (39) overleden na steekpartij, drie minderjarigen aangehouden Docter H.E van Geldererf Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 39-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond op de Docter H.E van Geldererf in Den Haag om het leven gekomen na een steekpartij. De politie heeft hierop drie minderjarige verdachten aangehouden.

Rond 21.00 uur ontving de politie een melding van een steekpartij. Verschillende hulpverleners rukten met spoed uit, de man bleek zo zwaargewond te zijn geraakt dat hij op straat is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Eenmaal aangekomen overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie heeft op zaterdagochtend in en woning in Den Haag drie minderjarige verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens en een meisje. Zij kwamen in beeld nadat de Officier van Justitie een (TGO) heeft opgestart. Het onderzoek is in volle gang.

De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd