Team Parate Eenheid haalt café leeg tijdens grootschalige preventief fouilleeractie in Rotterdam Bloemhof

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond in de Rotterdamse wijk Bloemhof een grote preventief fouilleeractie gehouden. Op verschillende plekken werden groepen jongeren gecontroleerd door de politie. Hierbij werd er onder andere gekeken of er geen verboden goederen aanwezig waren.

Zo werd er bij een telefoonwinkel aan de Putsebocht grootscheeps gecontroleerd. Hierbij waren ook de belastingdienst, handhaving van de gemeente en de douane aanwezig. Voor zover bekend is er één persoon aangehouden.

- Advertisement -

Ook op straat werden groepen jongeren aangesproken. Ook zij werden vervolgens op verboden wapenbezit gecontroleerd.

Niet veel later stapten leden van het Team Parate Eenheid café Bellevue binnen. Iedere bezoeker werd door een agent naar buiten begeleid, aldaar werden zij stuk voor stuk gecontroleerd. Na de controle van de personen controleerde de gemeente en andere instanties het café zelf. Na ongeveer een half uur kon het café met gasten weer verder feestvieren. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

- Advertisement -

Gerelateerd