Twee mannen aangehouden na woninginbraak Da Costasingel Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden na een inbraak aan de Da Costasingel in Capelle aan den IJssel. Het gaat om een 29-jarige man uit Utrecht en 31-jarige man uit Houten.

De politie kreeg een melding van een inbraak heterdaad, en trok met verschillende eenheden erop uit. Ook een politiehelikopter werd vanuit de lucht ingezet. De massale opkomst van de politie bleek te werken, want de mannen werden op verschillende plekken van elkaar aangetroffen en aangehouden.

- Advertisement -

Of er daadwerkelijk iets was buitgemaakt is niet bekend. De mannen zitten nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd