Ernstig ongeluk met vrachtwagen Zandkade A15 Gorinchem

Date:

Deel bericht:

Gorinchem – Een vrachtwagen is maandagmorgen rond 08.15 uur van een viaduct op de A15 bij Gorinchem gereden. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Zandkade toen de vrachtwagen botste met een personenauto. De chauffeur week uit, raakte de vangrail en reed naar beneden. Daar belandde de trailer nog eens op een bestelbus.

Wonder boven wonder konden zowel de vrachtwagenchauffeur als de bestuurder van de bestelbus zelf uit de voertuigen komen. De bestuurder van de bestelwagen moest hiervoor wel eerst worden bevrijd door de brandweer.

- Advertisement -

Vanwege de opruimwerkzaamheden is de snelweg langere tijd beperkt open geweest. De zandkade is de gehele dag gestremd geweest.

In de vrachtwagen zat ziekenhuis afval. Dit zorgde niet voor gevaarlijke situaties.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd