Brandweer bevrijdt kat uit gevelplaten bij het water Calslaan Gouda

Date:

Deel bericht:

De brandweer is maandagavond urenlang bezig geweest om een kat te bevrijden uit de gevelbeplating van een school aan de Calslaan in Gouda. Medewerkers van de dierenambulance waren als eerste ter plekke en gingen zelf het water in. Vanwege de kou lukte het niet om de kat zelf te pakken waarop de brandweer werd opgeroepen.

Medewerkers van de brandweer hebben in waadpakken de gevelbeplating verwijderd, hierdoor kon de kat al snel worden gevonden. Nadat deze was gevonden is het arme dier meegenomen door de dierenambulance. De kat is later weer herenigd met zijn eigenaar.

- Advertisement -

Foto’s: Remco F. Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd