Delftenaar aangehouden voor verkrachting 13-jarige in Museumpark in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Delft – De politie heeft een 27-jarige man uit Delft aangehouden voor een verkrachtingszaak begin 2022. Toen werd een 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting in de Rozentuin van het Museumpark.

Na een ruzie loopt het 13-jarige meisje van huis weg in de nacht van 5 op 6 januari. Op de Schiedamse Vest raken het meisje en een man met elkaar aan de praat. Al gauw verandert de toon van het gesprek en voelt zij zich gedwongen om met de man mee te lopen. In het Museumpark wordt zij gedwongen om seks met hem te hebben.

- Advertisement -

Na deze heftige gebeurtenis moest het slachtoffer met de verdachte mee teruglopen richting het Vasteland, hier fietste de man weg richting de Maastunnel en liet het meisje ontredderd en beschadigd achter.

Opsporingsprogramma’s
De politie startte een uitgebreid onderzoek naar de dader. Afgelopen weken werd daarom ook aandacht gegeven aan de zaak in verschillende opsporingsprogramma’s. Diverse mensen gaven tips door. Dit heeft geleid naar de aanhouding van de 27-jarige man uit Delft. Hij is dinsdag 31 januari aangehouden in zijn woning.

De politie zet het onderzoek voort en zegt dat onderzoek moet uitwijzen “wat de exacte rol is geweest van deze man.”

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...