Overvaller slaat op klaarlichte dag winkelruit van juwelier kapot Passage Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Op klaarlichte dag midden in een winkelcentrum heeft een overvaller donderdagmiddag een winkelruit van een juwelier in geslagen en sieraden ontvreemd. Het bizarre incident gebeurde aan het begin van de middag op de Passage in Schiedam.

De overvaller kwam de straat rond 13.45 uur ingelopen en sloeg met een grote moker de ruit kapot. Hij nam diverse goederen mee, en liet de moker die nog in de vitrine lag achter. Wat hij mee heeft kunnen nemen is niet veel geweest. Het gat was niet zo groot.

- Advertisement -

Op het moment van de overval waren er geen klanten aanwezig. De eigenaar de winkel verteld tegen Rijnmond dat het echt heel snel gebeurde.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd