Politie houdt man aan na melden van schietpartij Dynamostraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is donderdagavond in de omgeving van de Dynamostraat in Rotterdam enige tijd aan het zoeken geweest naar een man die zelf meldde een woning te willen gaan beschieten. Omdat er geen signalement bekend was werden meerdere personen die op straat liepen staande gehouden en gecontroleerd. Op enig moment werd er een voertuig aangetroffen met beslagen ramen en 2 personen in het voertuig waaronder de melder.

Tijdens de controle werden er in het voertuig twee lachgastanks aangetroffen waarop de man werd aangehouden. Ook zal onderzocht worden waarom de man de melding van de schietpartij heeft gedaan. Vermoedelijk kwam dit door het gebruik van lachgas. De vrouw die bij de man in de auto zat mocht nadat zij gecontroleerd was vertrekken met het voertuig.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd