Vrouw gewond na vermoedelijke steekpartij Slaghekstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ruzie in de relationele sfeer is donderdagmorgen een vrouw gewond geraakt. De politie en ambulancedienst werden rond 07.00 uur gebeld voor het incident op de Slaghekstraat in Rotterdam. Eenmaal aangekomen werd een vrouw gewond op straat aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw gewond is geraakt een steekpartij. De ruzie was eerder ontstaan in de woning van de man en de vrouw. De man is door de politie aangehouden als verdachte, maar ook om te zien wat er nu precies is gebeurd.

- Advertisement -

Op straat liggen kledingstukken van de vrouw en er is een flinke plas bloed te zien. Na onderzoek is in de woning een mes aangetroffen, deze is in beslag genomen om te zien of het is gebruikt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd