Auto raakt zwaar beschadigd bij aanrijding Albert plesmanweg Rotterdam-Waalhaven

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het weekend is voor twee automobilisten slecht begonnen. Zij kwamen aan het einde van de middag met elkaar in botsing op de Albert Plesmanweg in de Waalhaven. Een van de voertuigen kwam na de aanrijding tot stilstand tegen paal. Gelukkig raakte niemand gewond bij de aanrijding. Een berger zal het voertuig komen afslepen maar kan al verloren worden beschouwd

Vanwege het tijdstip en de locatie van de aanrijding ontstond er op de Waalhaven-Zuidzijde al snel een flinke file omdat er in de richting van de groene kruisweg maar een rijbaan beschikbaar was. De politie neemt van beide bestuurders de verklaringen om zo de toedracht van het ongeval te achterhalen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Gerelateerd