Veel schade aan woning door explosie Lunenburgdam Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een explosie voor veel schade zorgt aan woning aan de Lunenburgdam in Rotterdam-Beverwaard. Iets voor 1 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een explosie. Aan de voorzijde van de woning liggen er twee ramen volledig uit en de voordeur is flink beschadigd. De hele straat ligt ook vol met glasscherven

Vanaf de woning ligt een lang draad op straat, hiermee is het explosief tot ontploffing gebracht. Tijdens de explosie waren de bewoners thuis maar bleven ongedeerd. Door wie en waarom er bij deze woning een explosief is afgegaan zal worden onderzocht. De Forensische Opsporing zal ter plaatsten sporenonderzoek komen verrichten.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd