Oproep Youtuber Divaio zorgt voor onrust in winkel Lijnbaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Youtuber Divaio heeft zaterdagmiddag voor flink wat onrust gezorgd in een winkel van Snipes op de Lijnbaan in Rotterdam. De Youtuber wilde filmpjes opnemen en riep zijn volgers via sociale media op om ook naar de winkel te komen.

Echter kwamen er 70 tot 80 jongeren en kinderen op zijn oproep af. Dit zorgde voor flink wat onrust in de winkel, waarop het beveiligingspersoneel besloot in te grijpen en de politie in te schakelen. Alle jongeren zijn vervolgens gecontroleerd op winkeldiefstal, dit om er zeker van te zijn dat ze niets gestolen hebben uit de winkel. Hierna is iedereen de winkel uit gestuurd.

- Advertisement -

Divaio en zijn cameraman zijn na het krijgen van een winkelverbod voor alle Snipes winkels door de beveiliging aan de achterzijde de winkel uitgezet. De politie heeft de omgeving nog even in de gaten gehouden.

Divaio is een opkomende Youtuber met flink wat volgers, echter zijn er meerdere situaties voorgevallen waar hij zich misdraagt in winkels door pranks uit te halen. In meerdere winkels heeft hij een winkelverbod gekregen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man raakt zwaargewond na steekpartij Mauritsstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni heeft er een steekpartij plaatsgevonden...

Twee auto’s beschadigd na brand, mogelijk brandstichting Beverwaardseweg Rotterdam

Rotterdam - in de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni zijn er twee voertuigen in...

Man uit Schiedam opgepakt voor openlijke geweldpleging Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft een 30-jarige man uit Schiedam gearresteerd wegens openlijke geweldpleging in Rotterdam-Centrum. Het incident vond...

Containerbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam: Tien medewerkers ademen teveel rook in

Rotterdam - Bij een containerbrand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Benno Premselastraat in Rotterdam hebben zeker tien medewerkers teveel...