Zeer grote brand bij voetbalvereniging BVCB aan Sporthoekpad in Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – Zaterdagavond 4 februari is er brand ontstaan bij voetbalvereniging BVCB in Bergschenhoek. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar het sein ‘grote brand’.

De brand is rond 21.40 ontdekt. Er komt veel rook vrij bij de brand en de vlammen sloegen al vrij snel uit het gebouw. De hulpdiensten hebben na zes minuten al direct opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Om vijf voor tien is er verder opgeschaald naar Zeer Grote Brand.

- Advertisement -

Inmiddels is de brand niet meer uitslaand. Het gebouw is grotendeels van hout en het is momenteel niet bekend hoever de brand van binnen nog woedt. Er werd rekening gehouden met een uitbrandscenario, waarbij de brandweer het pand gecontroleerd laat uitbranden. Gelukkig bleek de brand toch ngo onder controle te krijgen.

Voor zover bekend was er niemand aanwezig bij het uitbreken van de brand. Er is dan ook geen sprake van slachtoffers.

Sluit ramen en deuren bij last van rook
Rijnmond Veilig roept mensen op om hulpdiensten de ruimte te geven en bij last van rook ramen en deuren te sluiten. De rook trekt richting het centrum van Bergschenhoek.

Plaats delict

De politie heeft een plaats delict gemaakt. Dit om te kunnen onderzoeken hoe de brand is ontstaan. Hierbij wordt er ook gekeken of er sprake kan zijn van brandstichting.

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...

Bewoner gered van balkon bij grote woningbrand Oleanderstraat Rotterdam

Rotterdam - in een woning aan de Oleanderstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken. Twee personen...

Veel schade en flinke file na ongeluk voor Spijkenisserbrug, één bestuurder aangehouden.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 29 mei rond 16.36 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde vlak voor de...

Brand in Rotterdamse Woning: Smeulend matras zorgt voor rookoverlast

Rotterdam – Vanavond brak er brand uit in een matras in een woning op de tweede verdieping aan...