Zeer grote brand bij voetbalvereniging BVCB aan Sporthoekpad in Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – Zaterdagavond 4 februari is er brand ontstaan bij voetbalvereniging BVCB in Bergschenhoek. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar het sein ‘grote brand’.

De brand is rond 21.40 ontdekt. Er komt veel rook vrij bij de brand en de vlammen sloegen al vrij snel uit het gebouw. De hulpdiensten hebben na zes minuten al direct opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Om vijf voor tien is er verder opgeschaald naar Zeer Grote Brand.

- Advertisement -

Inmiddels is de brand niet meer uitslaand. Het gebouw is grotendeels van hout en het is momenteel niet bekend hoever de brand van binnen nog woedt. Er werd rekening gehouden met een uitbrandscenario, waarbij de brandweer het pand gecontroleerd laat uitbranden. Gelukkig bleek de brand toch ngo onder controle te krijgen.

Voor zover bekend was er niemand aanwezig bij het uitbreken van de brand. Er is dan ook geen sprake van slachtoffers.

Sluit ramen en deuren bij last van rook
Rijnmond Veilig roept mensen op om hulpdiensten de ruimte te geven en bij last van rook ramen en deuren te sluiten. De rook trekt richting het centrum van Bergschenhoek.

Plaats delict

De politie heeft een plaats delict gemaakt. Dit om te kunnen onderzoeken hoe de brand is ontstaan. Hierbij wordt er ook gekeken of er sprake kan zijn van brandstichting.

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Portugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Portugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...