Jongen (18) dreigt met schietpartij op school en wordt opgepakt in Wateringen

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – De politie heeft zaterdagavond in Wateringen rond 23.15 uur een 18-jarige jongen aangehouden. Dat gebeurde nadat de jongen op het interne communicatiesysteem van een middelbare school in Rijswijk bedreigingen had geuit. Hij dreigde een een schietpartij te laten plaatsvinden.

Agenten namen de melding van diverse leerlingen en ouder zeer serieus en wisten de verdachte diezelfde avond met een arrestatieteam aan te houden. De jongen is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar verhoord. Zijn rol bij de bedreiging wordt onderzocht.

- Advertisement -

De jongen zou hebben gedreigd een schietpartij te laten plaatsvinden op de school in Rijswijk. Regio15 meldt dat de jongen het volgende schreef “Op maandag 6 februari gaan jullie allemaal neergeschoten worden en verbrand en na dit neem ik mijn eigen leven”, luidde de tekst. Volgens Regio15 had de jongen geschreven dat hij werd gepest op school.

Tijdens het doorzoeken van zijn woning zijn er geen wapens aangetroffen. De politie is contact met de school om hen te begeleiden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd