Kerkklokken gestolen uit kerktoren Rembrandtstraat Puttershoek

Date:

Deel bericht:

Toen vanmorgen de kerklokken moesten luiden van de Gereformeerde Kerk aan de Rembrandstraat in Puttershoek keken de klokkenluiders even vreemd op. Uit de kerktorren bleken twee van de drie klokken gestolen te zijn.

Omwonenden verklaren dat vanmorgen tussen 06.00 en 07.00 uur geluiden zijn gehoord. Een persoon zou de kerktoren zijn ingekomen en de klokken eruit hebben gehaald. Dat moet een flink karwei zijn geweest, want de klokken zijn behoorlijk zwaar.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de klokkenroof in het dorpje in Hoeksche Waard. De politie roept getuigen op om zich te melden, ook zijn ze op zoek naar camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbel.

Foto: Vlogger Gerrit Puttershoek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd