Man (35) zwaargewond na conflict in woning Roterij Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – Een 35-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond in zijn woning aan de Roterij in Hellevoetsluis aangetroffen. Een 44-jarige medebewoner is aangehouden als verdachte.

Rond 01.00 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd voor een incident in de woning. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand verslechterde na de eerste controle, en is op dit moment zorgelijk.

Conflict

- Advertisement -

Het vermoeden bestaat dat er in de woning een conflict heeft plaatsgevonden. Dat blijkt uit gesprekken met getuigen. Daarop is de 44-jarige medebewoner van het slachtoffer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid.

Onderzoek

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn zondagmiddag een onderzoek gestart in de woning. Daarvoor worden sporen veiliggesteld. Het is niet uit te sluiten dat het slachtoffer door een misdrijf gewond is geraakt, om deze reden wordt er onderzoek verricht.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd