Dode en twee gewonden na steekpartij Frederik van Eedenlaan Delft

Date:

Deel bericht:

Delft – Een 33-jarige vrouw is zondagmorgen om het leven gekomen door een steekpartij op de Frederik van Eedenlaan in Delft. Een 57-jarige vrouw en een 55-jarige man raakten zwaargewond. Een 31-jarige man is als verdachte aangehouden.

Rond 11.10 uur werd de politie gealarmeerd voor een steekpartij. Eenmaal aangekomen bleek er sprake te zijn van meerdere slachtoffers. Vijf ambulances en twee traumahelikopters werden opgeroepen. Één van de helikopters werd geannuleerd.

- Advertisement -

Ter plekke gekomen medisch personeel kon voor de 33-jarige vrouw niets meer betekenen. Zij stierf ter plekke aan haar verwondingen. De twee andere slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Achtervolging

Niet snel na de steekpartij pikte de politie ter hoogte van Rotterdam de auto van de verdachte op. Er ontstond een flinke achtervolging, waarbij politiehelikopters en verschillende wagens de verdachte op de hielen zaten. De verdachte wist vervolgens België in te rijden, maar werd daar door de Belgische politie ter hoogte van Antwerpen alsnog ingerekend.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart op de plek van de steekpartij. Zwarte schermen zijn neergezet om publiek op afstand te houden. Met omwonenden is gesproken en voor getuigen van de steekpartij is slachtofferhulp aangeboden. De toedracht van de steekpartij is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...