Dode en twee gewonden na steekpartij Frederik van Eedenlaan Delft

Date:

Deel bericht:

Delft – Een 33-jarige vrouw is zondagmorgen om het leven gekomen door een steekpartij op de Frederik van Eedenlaan in Delft. Een 57-jarige vrouw en een 55-jarige man raakten zwaargewond. Een 31-jarige man is als verdachte aangehouden.

Rond 11.10 uur werd de politie gealarmeerd voor een steekpartij. Eenmaal aangekomen bleek er sprake te zijn van meerdere slachtoffers. Vijf ambulances en twee traumahelikopters werden opgeroepen. Één van de helikopters werd geannuleerd.

- Advertisement -

Ter plekke gekomen medisch personeel kon voor de 33-jarige vrouw niets meer betekenen. Zij stierf ter plekke aan haar verwondingen. De twee andere slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Achtervolging

Niet snel na de steekpartij pikte de politie ter hoogte van Rotterdam de auto van de verdachte op. Er ontstond een flinke achtervolging, waarbij politiehelikopters en verschillende wagens de verdachte op de hielen zaten. De verdachte wist vervolgens België in te rijden, maar werd daar door de Belgische politie ter hoogte van Antwerpen alsnog ingerekend.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart op de plek van de steekpartij. Zwarte schermen zijn neergezet om publiek op afstand te houden. Met omwonenden is gesproken en voor getuigen van de steekpartij is slachtofferhulp aangeboden. De toedracht van de steekpartij is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...