Verdachte steekpartij Frederik van Eedenlaan Delft overgeleverd aan Nederland

Date:

Deel bericht:

De Belgische politie heeft maandagmiddag rond 15.42 uur de 31-jarige man uit het Belgische Heist op de Berg overgeleverd aan de Nederland. De man wordt ervan verdacht een 33-jarige vrouw te hebben doodgestoken en een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw ernstig te hebben gewond.

De slachtoffers werden op zondag 5 februari door de man in de Frederik van Eedenlaan neergestoken. De verdachte sloeg op de vlucht en kon na een lange achtervolging net voor Antwerpen worden klemgereden. Omdat de man in Belgie is aangehouden, moest hij worden overgeleverd voor zijn proces.

- Advertisement -

De man zou zelf op Facebook hebben bekend dat hij de vrouwen heeft neergestoken. Het ging om een incident in de relationele sfeer. Aanleiding zou een verbroken relatie zijn volgens de man. De politie doet hier onderzoek naar.

De verdachte zit in volledige beperkingen, dat betekent dat hij alleen met zijn advocaat mag praten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd