Drugs aangetroffen in vrachtwagen met hulpgoederen voor Turkije

Date:

Deel bericht:

De politie heeft verdovende middelen aangetroffen in een vrachtwagen, gevuld met hulpgoederen voor Turkije. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

Rond 03.00 uur ontving de politie een tip over een specifieke vrachtwagen op een parkeerplaats van de A4 nabij Leiderdorp. In de vrachtwagen zouden verdovende middelen aanwezig zijn.

- Advertisement -

De politie trof de vrachtwagen aan en doorzocht de lading. Daar werden inderdaad drugs aangetroffen. Deze zijn inmiddels in beslag genomen en vernietigd. Om wat voor drugs het gaat, is niet bekend gemaakt.

De vrachtwagen maakte deel uit van een colonne van in totaal zes vrachtwagens. De vrachtwagens hadden hulpgoederen voor Turkije. De overige vijf vrachtwagens zijn na de vondst ook onderzocht. Of daar wat is aangetroffen, is nog niet bekend. Of er aanhoudingen zijn verricht is eveneens onbekend.

De politie probeert de situatie snel af te ronden om de hulpgoederen zo snel mogelijk weer terug te kunnen geven aan de hulporganisatie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dode Pool in Leidschendam

Leidschendam, Arnhem - De politie heeft op eerste kerstdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overleden...

Rotterdammer (57) verdacht van voorbereiden terroristische aanslag

Rotterdam, buitenland - De politie heeft in Rotterdam-zuid een 57-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van het voorbereiden...

Code geel voor Noord- en Zuid-Holland vanwege windstoten

Het KNMI heeft voor de kustprovincies Noord- en Zuid-Holland code geel uitgegeven. Vanaf 14.00 tot 19.00 uur worden...

Meerdere demonstraties vanwege oorlog tussen Israël en Hamas

In verschillende plaatsen in Nederland, maar ook elders op de wereld, is vandaag gedemonstreerd tegen de oorlog tussen...