Hond overleden na brand in woning Uilensingel Delft

Date:

Deel bericht:

Delft – In een woning aan de Uilensingel in Delft is zaterdagmorgen brand uitgebroken. Vier bewoners van het pand wisten zichzelf in veiligheid te brengen. Voor de hond van de bewoners sloeg het noodlot toe, deze overleed in de woning.

De bewoners wisten het pand te ontvluchten. Één van de bewoners vluchtte het dak op, omstanders hebben geprobeerd de man te helpen, maar dat lukte niet. Uiteindelijk heeft de brandweer de man van het dak gehaald. Ambulancepersoneel kwam ter plekke om de vier bewoners te controleren, één van hen moest naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De brandweer had het vuur snel onder controle. De woning zelf raakte zwaarbeschadigd en is onbewoonbaar geraakt. Dat geldt ook voor de woning onder het brandadres, deze heeft veel waterschade opgelopen.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Na een controle van de op koolmonoxide mochten de omliggende bewoners weer terug naar huis.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd