Brandweer onderzoekt sterke brandlucht Sleepvaart Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een sterke brandlucht in een entreehal van een flat aan de Sleevaart in Krimpen aan den IJssel. Omwonenden hadden gebeld dat zij een vreemde lucht roken, dat rook naar brand.

De brandweer heeft opgeschaald naar middel brand. Dit omdat de geur wordt geroken, maar de oorzaak van de brand niet zo gemakkelijk is te vinden. Met een hoogwerker wordt ook buitenom het gebouw gekeken.

- Advertisement -

Een adviseur gevaarlijke stoffen is opgeroepen om de lucht te meten. De brandweer is met twee tankautospuiten en een ladderwagen ter plaatse.

Meer op KrimpenVandaag.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd