Man raakt zwaargewond bij steekpartij na ruzie Dreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een tabakshop op de Dreef in Rotterdam-Vreewijk heeft zondagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Een man zou ruzie hebben gekregen met een groepje jongeren waarna hij werd neergestoken.

De man is vervolgens zwaargewond weggelopen. Aan de Lede kreeg de man vervolgens hulp van omstanders die vervolgens de hulpdiensten hebben gealarmeerd. Vanwege de ernst van de verwondingen is ook de hulp van het traumateam gevraagd. De man kon zelfstandig de ambulance is maar is vervolgens met spoed en onder begeleiding van een MMT-arts overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De Forensische Opsporing zal sporenonderzoek komen verrichten. Via omwonende is de politie bezig met het bekijken van camerabeelden. Tot op heden is er nog niemand aangehouden.

- Advertisement -

Gerelateerd