Dode en zwaargewonde na bedrijfsongeval op scheepswerf IJsseldijk Capelle aan den Ijssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bij een bedrijfsongeval op een scheepswerf aan de IJsseldijk in Capelle aan den IJssel zijn een dode en een zwaargewonde te betreuren. Een hoogwerker viel in het laadruim van een zeeschip tijdens onderhoudswerkzaamheden en één van de mannen viel zeker 10 meter naar beneden.

Hulpverleners hebben de man nog gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten. Hij bleek te zijn overleden. Een collega van hem raakte zwaargewond en is met behulp van de brandweer uit het schip gehaald. Daarna is hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de arbeidsinspectie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd