Politie “houdt alle scenario’s open” na aantreffen overleden jongen (18) in Mijnsheerenland

Date:

Deel bericht:

Mijnsheerenland – Langs de Maasweg in Mijnsheerenland (gemeente Hoeksche Waard) is maandagochtend 13 februari een overleden jongen (18) in het water aangetroffen. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben.

De jongen werd rond half negen ’s ochtends aangetroffen en bleek al te zijn overleden. Hij was een zondag rond vijf uur ’s middags voor het laatst gezien. Hij zou toen onderweg gaan naar een feestje in de omgeving van Mijnsheerenland, zo laat de politie weten. Verdere details over de identiteit zijn niet bekend gemaakt.

- Advertisement -

De politie heeft het onderzoek naar het overlijden geopend en zegt alle scenario’s nog open te houden. Mensen die meer informatie hebben dat kan helpen bij het nagaan van de laatste uren van de jongen, worden gevraagd dit te delen. Bijvoorbeeld mensen die meer weten over het feestje waar hij heen zou gaan of die in de omgeving van de Maasweg iets opvallends hebben gezien.

Tips melden
Tips doorgeven aan de politie kan telefonisch via 0900-8844 of online via het tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd