Politiehelikopter ingezet voor zoektocht naar gevlucht persoon uit taxi A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond een geruime tijd boven Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel gezocht naar een persoon. De persoon zou volgens getuigen uit een taxi zijn gesprongen bij het tankstation langs de A20.

De persoon moest blijkbaar gevonden worden, want een speurhond is ingezet en een politiehelikopter heeft een flinke tijd van bovenaf gezocht.

- Advertisement -

Het is nog onbekend waarom er zo intensief gezocht is. Een woordvoerder van de politie Den Haag wilde niet meer kwijt dan dat het ging om verdachte omstandigheden. Getuigen meldden aan ons dat het zou gaan om een jonger persoon die geen Nederlands sprak.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd