Politie vindt shotgun in auto in Rotterdam na melding overlast

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Rotterdam een shotgun in een auto aangetroffen. De agenten werden op een melding van overlast afgestuurd en troffen meerdere personen en een auto aan.

De agenten vertrouwden op hun onderbuik gevoel en besloten de auto te doorzoeken. Daarbij werd een shotgun aangetroffen. Bij één van de personen werd een patroon aangetroffen. De politie besloot om drie verdachten aan te houden.

- Advertisement -

Wanneer agenten op straat een vuurwapen bij een persoon aantreffen, dan wordt er doorgaans ook in de woningen gekeken. Later op de dag werd er in één van de woningen een gasdrukwapen aangetroffen. Ook dit wapen is in beslag genomen.

De shotgun wordt door de Forensische Opsporing onderzocht, er wordt dan gekeken of het vuurwapen gebruikt is bij schietpartijen. De verdachten moeten zich later bij de rechter verantwoorden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd