Aanhoudingen na vondst van drugs en wapens tijdens grote veiligheidscontrole op Rotterdam The Hague Airport

Date:

Deel bericht:

De Koninklijke Marechaussee heeft donderdagavond tijdens een veiligheidscontrole op Rotterdam The Hague Airport meerdere wapens en drugs aangetroffen. Auto’s en de inzittenden werden tijdens de controle gecontroleerd op het bezit van strafbare goederen en andere zaken.

Een aantal bestuurders reden zonder rijbewijs of met een niet verzekerd voertuig. Een aantal andere bestuurders liepen tegen de lamp vanwege een openstaande boete of een belastingschuld. Één man werd aangehouden omdat in zijn auto diverse drugs zoals zakjes cocaïne werden aangetroffen.

De controle bij het vliegveld was een samenwerking van de Koninklijke Marechaussee, Belastingdienst, politie, douane en het Openbaar Ministerie om de veiligheid rond de luchthaven te vergroten. Deze controles vinden ook regelmatig plaats in Rotterdam en omstreken.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd