Aanrijding tussen motorrijder en taxi, bestuurder onder invloed Pleinweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een motorrijder en een taxi zijn vrijdagavond rond 21.45 uur op de kruising van de Mijnsherenlaan en Pleinweg hard met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding raakte de motorrijder gewond.

De motorrijder is na de botsing hard ten val gekomen maar ondanks dat hij geen beschermende kleding droeg raakte de man niet ernstig gewond. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de man geprobeerd na te kijken op verwondingen maar dit was volgens meneer niet nodig. Hij zou vanavond zelf wel even naar het Ikazia ziekenhuis als hij last kreeg. De taxi heeft door de aanrijding wel forse schade opgelopen.

- Advertisement -

De politie heeft diverse getuigen gesproken maar beide bestuurders zouden het samen met de verzekering gaan regelen. De pleinweg kon kort na het ongeval als snel worden vrijgegeven.

*Update* 

De politie heeft vrijdagavond na het ongeval bij beide bestuurder een alcohol en drugstest afgenomen. Hieruit kwam naar voren dat de taxichauffeur, een 21-jarige man uit Rotterdam onder invloed was van verdovende middelen. Na de test is de is de taxichauffeur aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

- Advertisement -

Gerelateerd