Gearresteerde man wordt achterin politieauto onwel en moet worden gereanimeerd N214 Oud-Alblas

Date:

Deel bericht:

Oud-Alblas – Een gearresteerde man is zaterdagavond achterin een politiewagen onwel geworden en gereanimeerd, dat meldt Alblasserdamsnieuws. De man zou eerder op de avond zijn aangehouden na het veroorzaken van overlast bij een woning, op dat moment was hij ook agressief.

De man was bij zijn aanhouding zwaar onder invloed, en was heel erg agressief. Meerdere agenten hielden hem vervolgens achterin de bus in bedwang.

- Advertisement -

Onderweg naar het politiebureau werd hij onwel, nadat agenten hem achterin de bus probeerden te kalmeren. Vervolgens verslapte hij en raakte buiten bewustzijn, dat gebeurde op de N214 bij Oud-Alblas. Hij is direct gereanimeerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het op dit moment met de man gaat.

De politie laat onderzoek verrichten waardoor de man onwel is geworden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd