Tiener (19) komt om het leven na ongeluk Leidsevaart Noordwijkerhout

Date:

Deel bericht:

Noordwijkerhout – Een 19-jarige fietser is afgelopen nacht om het leven gekomen na een ongeluk, wat er precies is gebeurd kan de politie nog niets over zeggen. Rond 03.00 uur vannacht vond het ongeluk plaats op de Leidsevaart in Noordwijkerhout.

Hulpverleners vonden het slachtoffer langs de weg, maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De tiener uit Hillegom kwam te overlijden. De brandweer is nog opgeroepen om het water af te speuren naar mogelijke andere slachtoffers, daar werd niemand meer aangetroffen.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht, hiervoor liggen alle scenario’s nog open. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of er iemand is doorgereden na het ongeluk, of dat fietser zelf is gevallen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd