Agent uit eenheid Rotterdam ontslagen na ‘misdraging’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vorige week is een 32-jarige agent van het basisteam Nissewaard ontslagen wegens ernstig plichtsverzuim. Dit maakte de politie zelf bekend. De agent zou zich hebben misdragen tijdens een teamuitje.

Er werd een onderzoek gestart na een melding van ongepast gedrag en een aangifte die daaruit voort is gekomen. Op basis van de conclusies van het onderzoek is besloten de agent te ontslaan: “Het ongepaste gedrag van de agent en het niet transparant verklaren is aangemerkt als ernstig plichtsverzuim”, aldus de politie.

- Advertisement -

Gedurende het onderzoek heeft de agent niet meer gewerkt. Met het uitreiken van het voornemen en het verstrijken van de bezwaartermijn is het ontslag definitief.

- Advertisement -

Gerelateerd