Politie schiet op auto, en rijdt deze klem na verkeersruzie A15 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandagavond op de A15 bij Hoogvliet op de auto van een automobilist geschoten, dat gebeurde nadat hij een motoragent probeerde aan te rijden. De politie ontving rond 20.30 uur een melding dat de bestuurder onenigheid had met andere automobilisten.

De motoragent was snel ter plekke en wilde bemiddelen. De automobilist dacht daar anders over en sloeg op de vlucht. Daarbij werd hij net niet aangereden doordat de motoragent op tijd wist weg te springen.

- Advertisement -

Collega’s van de motoragent waren snel ter plekke en gingen achter de automobilist aan. Op de A15 ter hoogte van het Groene Kruisplein werd de auto door de agenten klemgereden, hierbij sloeg de auto op zijn kant. De bestuurder raakte niet gewond en is aangehouden.

De A15 werd op de plek van de schoten en de aanhouding afgesloten. De plek van de aanhouding bij het Groene Kruisplein is nog steeds dicht voor het verkeer.

Beeld: meer 112-Rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd