De Rotterdam ontruimd na bommelding Wilheminakade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De Rotterdam aan de Wilhelminakade in Rotterdam is dinsdagmiddag enige enkele uren ontruimd geweest vanwege een bommelding. Hulpverleners gingen massaal ter plaatse, en besloten werd om op voorhand de toren te ontruimen.

Op het moment van de melding waren er honderden personen aanwezig. Het ging om kantoorpersoneel, hotelgasten en medewerkers en bewoners van de toren. Het kantoorpersoneel is gevraagd om naar huis te gaan.

- Advertisement -

De politie heeft onderzoek verricht naar de herkomst van de bommelding. Na enkele uren bleek het te gaan om een valse melding waarop de toren weer vrij is gegeven. Het is nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd