Explosie woning Sint-Andriesstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de Sint-Andriesstraat met het Salviahof in Rotterdam heeft dinsdagmorgen een explosie plaatsgevonden. Het gaat om een explosie welke is veroorzaakt door explosieven. De kracht was zo hard dat op drie verdiepingen ramen zijn gesneuveld.

Door de explosie raakte één persoon gewond. Deze is naar het ziekenhuis gebracht. Op de grond lagen nog explosieven. Deze zijn afgezet en door de EOD onderzocht. Ondertussen zijn de bewoners uit het appartementencomplex ondergebracht in een verzorgingstehuis even verderop.

- Advertisement -

Het is de tweede keer dat er op klaarlichte dag explosieven tot ontploffing worden gebracht. Eerder gebeurde dit op de Rosestraat in Rotterdam. Het is de 7e keer deze maand dat er explosieven bij woningen tot ontploffing worden gebracht.

Foto’s: Kevin meer op 112-rijnmond.nl

- Advertisement -

Gerelateerd