112 Rijnmond kort: Auto’s in brand in Rotterdam | Uitslaande brand in flatwoning Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van donderdag 23 februari. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen. Dit bericht zal gedurende dag worden bijgewerkt.

03.26 Uitslaande brand flatwoning Koninginnelaan Vlaardingen

Vlaardingen – Bewoners van zeker vijf woningen zijn afgelopen nacht uit huis gehaald nadat er brand was ontstaan in éé van de woningen. Bij aankomst van de brandweer was er korte tijd sprake van een uitslaande brand. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -

Lees meer: Woningen ontruimd na uitslaande brand Koninginnelaan Vlaardingen

01.37 Auto in brand Kleiweg Rotterdam

Rotterdam – Op de Kleiweg in Rotterdam is een auto in vlammen opgegaan. De brandweer werd gealarmeerd voor een voertuigbrand, vermoedelijk ontstaan door vuurwerk. Bij aankomst bleek de bestelbus forse in de brand te staan. De brandweer wist het vuur snel te blussen.

00.53 Bestelbus in brand Baljuwstraat Rotterdam

Rotterdam – De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een brand in een bestelbus aan de Baljuwstraat in Rotterdam. De brandweer was snel ter plekke en heeft de brand snel geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd