Vier mannen slaan op de vlucht, politie vindt vuurwapen in sloot en duizenden euro’s cash geld Odessastraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond vier Rotterdammers aangehouden nadat zij op de vlucht waren geslagen voor de politie. De politie nam duizenden euro’s, een patroon met munitie en een vuurwapen in beslag.

De mannen vielen op doordat ze rond 20.00 uur stilstonden in een auto op een kruising van de Grote Beer met de Evenaar. Toen agenten het voertuig naderden gingen ze er vandoor. Echt ver kwamen ze niet, want ze reden de doodlopende Odessastraat in Rotterdam in. Drie van de vier inzittenden stapten uit de auto en ging er al rennend vandoor.

- Advertisement -

De politie wist drie van de vier mannen snel aan te houden. Twee van hen de 39-jarige bestuurder en een 42-jarige Rotterdammer konden direct bij de auto worden aangehouden. Een andere man een 35-jarige Rotterdammer werd op de Watermanweg nabij het Alexandrium aangehouden. De vierde een 41-jarige man kon even later op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel worden aangehouden.

Terwijl de politie de verdachten had aangehouden, meldde cameratoezicht dat de man die naar de Watermanweg was gevlucht iets in het water aan de Varnasingel had gegooid. Duikers van het arrestatieteam hebben vervolgens naar het wapen gezocht en vonden een revolver. Een passant had eerder de politie al gewezen op een patroonhouder met munitie.

In de auto van de verdachten werd een flinke hoeveelheid contant geld aangetroffen. Het ging om duizenden euro’s. De auto, het geld, het vuurwapen en de patroonhouder met munitie is in beslag genomen. De mannen zitten nog vast.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd