49-jarige moordverdachte Ming Nghia Vuong schietpartij Zwijndrecht aangehouden

Date:

Deel bericht:

De politie heeft de 49-jarige moordverdachte Ming Nghia Vuong aangehouden. De verdachte is na een klopjacht van vier weken aangehouden op de Kethelbrug in Schiedam. Hij wordt ervan verdacht op 21 januari twee vrouwen te hebben doodgeschoten.

De slachtoffers een 66-jarige vrouw genaamd Michel was zijn ex-schoonmoeder, hij schoot ook zijn ex-partner de 44-jarige Anneke neer. Zij is sinds deze week buiten levensgevaar.

- Advertisement -

De verdachte is geen onbekende van het openbaar ministerie. Hij heeft voor verschillende delicten vastgezeten en is al 20 jaar in het vizier van justitie en politie. Hij heeft vastgezeten voor onder andere gewapende overvallen, diefstallen en drugshandel.

De verdachte stond volgens het OM bekend als levensgevaarlijk, justitie loofde een beloning van 30.000 euro uit voor de gouden tip die zou leiden tot zijn aanhouding. Het is niet bekend of een tip voor de aanhouding heeft gezorgd.

De politie kreeg tientallen tips binnen. In Rotterdam-Ommoord werden twee woningen doorzocht en een vluchtauto werd in Rotterdam-Zevenkamp aangetroffen. Een andere auto werd in Hoek van Holland aangetroffen. Uiteindelijk werd Vuong vanmiddag om 12.30 uur aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...