Drie gewonden na vechtpartij Pleinweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ruzie tussen een groepje vrienden en twee mannen zijn afgelopen nacht drie personen gewond geraakt. Er ontstond rond kwart over één voor een café aan de Pleinweg een woordenwisseling waarna er een vechtpartij ontstond.

De vrienden hadden vermoedelijk de twee mannen op hun gedrag aangesproken en vervolgden hun weg. De twee mannen accepteerden dat blijkbaar niet en gingen achter het groepje aan. Daarbij werd één van de jongeren uit het niets door één van de mannen getrapt. Er ontstond een vechtpartij waarbij de vrienden zich probeerden te verdedigen tegen de mannen. Drie van de vrienden raakten gewond. Één van de vrienden liep hoofdletsel op. De andere twee liepen snijwonden, vermoedelijk veroorzaakt door een mes op.

- Advertisement -

Twee van de drie zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De ander kon ter plekke worden behandeld. Één van de mannen is door de politie aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd