Twee woningen in boerderij verwoest door brand Lekdijk Nieuw-Lekkerland

Date:

Deel bericht:

Nieuw-Lekkerland – Twee woningen in een woonboerderij aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland zijn zondagmorgen door een uitslaande brand verwoest. Aan het eind van de ochtend werd de brandweer gebeld dat er rook rondom de schoorsteen van de boerderij naar buiten kwam. Al vrij snel sloegen de vlammen uit de rietenkap van het pand.

De brand ging gepaard met heel veel rookontwikkeling, hierdoor werden een aantal omliggende woningen ontruimd. De boerderij zelf bleek niet meer te redden en heeft de brandweer gecontroleerd moeten laten uitbranden. Hierdoor zijn twee woningen verwoest, deze bewoners zijn alles kwijtgeraakt door de brand.

- Advertisement -

Gelukkig raakte er niemand gewond door de brand. Voor de bewoners wordt vervangende woonruimte gezocht. De boerderij zelf is compleet ingestort en zal volledig moeten worden gesloopt.

Bekijk de volledige reportage bij de collega’s van Alblasserdamsnieuws

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd