Achtervolging onverzekerde auto eindigt op Evoluon in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een achtervolging van een onverzekerd voertuig is zondag tegen het einde van de avond ten einde gekomen op de Evoluon in Capelle aan den IJssel. De auto werd door agenten opgepikt op de Capelseweg. Toen zij de bestuurder een stopteken gaven, ging deze er als een speer vandoor.

Uit het systeem van de politie bleek dat het voertuig niet verzekerd was. De bestuurder ging er op hoge snelheid vandoor, maar stopte de auto op de Evoluon. Helaas wist de inzittende en mogelijk een passagier te ontkomen aan de agenten.

- Advertisement -

De auto zelf stond afgesloten op de parkeerplaats geparkeerd. Omdat er door de achterramen welke nog op een kier stond een flinke wietlucht kwam hebben agenten de auto geopend. Uiteindelijk is de auto in beslag genomen voor technisch onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd