Opnieuw explosie bij woning, ruit en auto’s beschadigd Zoutziedersstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een explosief heeft in de nacht van zondag op maandag voor veel schade gezorgd bij een woning en twee geparkeerde auto’s in de Zoutziedersstraat in Rotterdam. Van de woning sneuvelde en ruit, en twee auto’s raakten beschadigd.

De politie kreeg rond kwart voor één een melding dat er een explosie had plaatsgevonden. Er raakte voor zover niemand gewond. De schade lijkt op wat glasschade aan de woning mee te vallen, twee auto’s liepen wel een forse schade op.

- Advertisement -

Het Team Explosieven Verkenning heeft eerst gekeken of alles veilig was. Hierna zijn de sporen door de Forensische Opsporing veiliggesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd