Veroorzaker aanrijding wordt aangehouden door het Team Parate Eenheid Biezeveld Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een jongeman heeft vanmiddag nogal voor veel commotie gezorgd op Rotterdam-Zuid. Nadat hij op een scooter voor hinderlijk gedrag en een aanrijding zorgde en hierbij een mogelijk vuurwapen toonde op de Langehorst. Bij de aanrijding liep gelukkig niemand letsel op.

Na een korte zoektocht van de politie bleek de jongeman niet veel verder in een woning te zitten aan de Biezeveld. Vanwege het feit dat hij mogelijk een vuurwapen had werd hierop de hulp het Team Parate Eenheid (TPE) ingeroepen. Nog voordat deze volledig aanwezig waren nam de jongeman de benen. Na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden. Bij de aanhouding pleegde hij behoorlijk veel verzet.

- Advertisement -

Na de aanhouding is de woning waarin de man zat doorzocht. In de woning bevonden zich nog drie personen, die zijn na een korte controle direct vrij gelaten. Of er in de woning daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen is niet bekend.

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd