Vrouw (53) kwam door misdrijf om het leven Hooglandstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De 53-jarige vrouw die afgelopen vrijdag overleden in een woning aan de Hooglandstraat in Rotterdam werd aangetroffen, blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

De politie hield er vrijdagmiddag al rekening mee dat de vrouw door een misdrijf om het leven was gekomen. Haar 55-jarige partner werd in verband met haar dood diezelfde middag aangehouden.

- Advertisement -

Hulpverleners reageerden op een melding van een reanimatie. Daar aangekomen konden ze niets meer voor de vrouw betekenen. Omdat er vraagtekens waren over de omstandigheden waarin de vrouw is aangetroffen heeft de politie direct de man aangehouden. Uit het daaropvolgende onderzoek blijkt dat de vrouw te zijn doodgestoken.

De politie vermoedt dat er aan het steekincident een ruzie voorafgaand heeft plaatsgevonden. De vrouw zou in het huis hebben gewoond met twee kinderen, het is niet bekend of die op dat moment thuis waren. Vandaag is de verdachte voorgeleid voor de Rechter-Commissaris. Die heeft het voorarrest met twee weken verlengd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd