Wasdroger in woning in brand Mauritshuis Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – In een slaapkamer van een woning aan het Mauritshuis in Capelle aan den IJssel is dinsdagavond brand ontstaan. De brand ontstond in een was droger en zorgt er voor flink wat rookontwikkeling in het huis.

De brandweer kwam met meerdere wagens te plaatsen, maar de brand zelf bleek al grotendeels geblust te zijn. De brandweer heeft met een waterstraal de rook uit de woning grotendeels verdreven. Hierna zijn de brandende resten die nog uit de droger kwamen naar buiten gegooid.

- Advertisement -

De woning heeft door de brand flink wat water- en rookschade opgelopen. stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners bij te staan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd