40 schapen en 25 lammetjes omgekomen bij zeer grote brand in stal Zuidbuurt Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Op een manege aan de Zuidbuurt in Maassluis is rond 02.30 uur een zeer grote brand uitgebroken. De brand ontstond op de zolder van een schuur met paarden, schapen en lammetjes erin en was in korte tijd uitslaand uit het dak.

De brandweer is massaal uitgerukt en krijgt ondersteuning van verschillende korpsen uit de omgeving. Er is onder andere een groot water transport opgeroepen om voldoende bluswater voorhanden te hebben.

- Advertisement -

De paarden en een veulentje zijn volgens de veiligheidsregio uit de schuur gehaald. Voor 40 schapen en 25 lammetjes kwam de hulp te laat. De brandweer heeft overslag naar andere panden voorkomen. Er is niemand gewond geraakt. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd