Overleden baby zat in tas en is een meisje Schuwacht Lekkerkerk

Date:

Deel bericht:

Lekkerkerk – Het baby’tje dat vrijdagmiddag werd gevonden in het water langs de Schuwacht in Lekkerkerk is een meisje. Het lichaampje zat in een drijvende tas en werd gevonden door een persoon die werkzaamheden uitvoerde.

De politie startte direct een grootschalig onderzoek. De vindplaats werd afgezet met een grote witte tent, waarna medewerkers van de Forensische Opsporing urenlang onderzoek verricht. De politie meldt dat uit een eerste onderzoek is gebleken dat het om een meisje gaat.

- Advertisement -

Lees ook: Dode baby gevonden in water Schuwacht Lekkerkerk

Het is mogelijk dat het kindje op een andere locatie aan De Lek dan in Lekkerkerk in het water is achter gelaten. Ook aan mensen uit de verdere omgeving van de Lek die informatie hebben die bij kan dragen aan het onderzoek vraagt de politie om contact op te nemen.

De politie probeert te achterhalen wie de baby is, wat er met het kindje gebeurd is en wat de oorzaak van haar overlijden is. Ook maakt de politie zich zorgen of de moeder wel medische zorg heeft gekregen. Weet u hier meer over? Of heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Lek in de dagen voorafgaand aan vrijdag 3 maart? Bel dan de politie op 0900 8844. U kunt ook anoniem informatie delen via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd