Overvallers lossen schoten in brillenzaak Weissenburchlaan Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Drie mannen hebben zaterdagmiddag op klaarlichte dag een brillenzaak aan de Weissenburchlaan in Rotterdam overvallen. Bij de overval is door hen in de lucht geschoten, er raakte niemand gewond.

- Advertisement -

De verdachten gingen er vervolgens vandoor in een auto. De vermoedelijke vluchtauto werd op de Terbregseweg in Rotterdam door agenten onderschept. Daarbij werd een BTGV gestart door de agenten. Drie mannen zijn daarbij aangehouden. In het voertuig is een vuurwapen aangetroffen.

De auto en het vuurwapen zijn door de politie in beslag genomen en worden onderzocht door de Forensische Opsporing.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd